Beoordelingen van FEBO Hilversum

Recente recensies

4.0
A.noniem
23 april 2023

Complimenten voor team Febo Hilversum. Het was druk ivm kermis vlakbij. Ik was 15 min te vroeg. En toch hebben ze bestelling eerder gereed gezet. Dus ondanks drukte. Top service!

Stefan
14 april 2023

Er ontbrak 1 kipkrokant waar wel voor betaald is.

Rianne
8 november 2022

De bestelling was op de afgesproken tijd gereed wat heel fijn was. Helaas vonden wij de hoeveelheid friet in de zak voor 2p wel heel erg weinig.

Stéphanie
5 januari 2022

Ik vond het jammer dat ik geen uitjes bij mijn patatje oorlog had terwijl ik dit wel had aangegeven. Misschien de optie (algemeen) veranderen dat je niet als je de saus 'oorlog' kiest er niet tussen haakjes staat (zonder uitjes) en je dan erna de keuze hebt wel met uitjes. En dat het dan niet wordt gezien. Je kan beter 'oorlog' en dan de optie 'met uitjes' 'zonder uitjes'.

Chantal
21 augustus 2021

Lekkere snacks!

Lawrence
13 mei 2021

Heerlijk en vers, zoals altijd. Top personeel ook, altijd vriendelijk!

Dimitri
11 april 2021

Snel, lekker en vriendelijk 👍🏾👍🏾

Gea
19 februari 2021

Ik had een afhaalafspraak gemaakt, het stond niet klaar. Er werden klanten geholpen zonder afhaalafspraalk dat is verboden door de Corona wetgeving. Ook voelde ik me niet veilig omdat er steeds meer bezorgers binnenkwamen er er op de deur stond niet meer dan 6 personen. Dus eens maar nooit weer. Daarbij had ik patat besteld zonder zout maar ik proefde wel zou.